Naailes,Workshops, patroontekenen etc.

Hobby naailes bij atelier High-D

Naailes voor iedereen of je nu begint met naaien of al ervaring heb met elk niveau kun je in de les terecht. De lessen zijn dan ook gemixt en ieder is met zijn eigen project bezig, je kiest zelf iets wat je wilt maken en krijg daarbij de benodigde hulp.

Ik hanteer een limiet van maximaal 4 mensen per naailes. Dit zorgt ervoor dat er alle tijd is om jouw vragen te beantwoorden.

Je kunt er zelf voor kiezen om kleding uit zelf meegebrachte bladen te maken of uit de aanwezige bladen.

De lessen duren 2 uur en tijdens de les krijg je koffie of thee.

Wat heb je nodig.

Voor de cursus heb je een naaimachine nodig. Ik vind het belangrijk dat je je eigen machine goed leert kennen, daarom werk je dus ook tijdens de cursus met je eigen machine. Heb je zelf geen machine en wil je er niet direct 1 aanschaffen? Voor € 2,50 per les kun je een machine van het atelier gebruiken die je tijdens de cursus gebruikt.

Een locker machine  is aanwezig.

Een  groot aantal fournituren zoals patroonpapier, naaigarens  etc kun je aanschaffen in het atelier het meeste is op voorraad en anders kun je het bestellen in het atelier.

En natuurlijk neem je je stoffen en fournituren mee die je gaat gebruiken voor je project.

 

Lestijden en Kosten

Het lesgeld per 4 weken voor 2 uur in de week is € 50,00  te voldoen voor het eerste les blok van 4 weken , dit graag voldoen per bank op rekeningnummer NL07KNAB0255824378 ten name van: Atelier High-D

De opzegtermijn is 1 maand. Opzegging dient plaats te vinden voor de 1e van de maand.

De naailessen kunnen ook gevolgd met een strippenkaart, Elke les bestaat uit 2 uren.
Een strippenkaart voor 10 lessen (20 uren)  kost € 135,00 en is één jaar geldig.

Bij verhindering kan de les worden ingehaald mits er plek is. Inhalen kan alleen als er minimaal 24 uur van tevoren is afgemeld. Wil je een les inhalen informeer dan eerst of er wel plek is. Het inhalen van een gemiste les dient binnen 3 maanden te gebeuren.

 

Wil je graag les maar niet in een groep dat kan natuurlijk ook.

Lesgeld bedraagt dan 50,00 euro voor twee uur privéles, tijden in overleg!

 

 

 Ik ben patroonteken opleider voor Lutterloh en geef hier dan ook workshops in 

Tarieven: 5 lessen à 2 uur € 100,00 in groepsverband , uitgebreide workshop 2 uur € 50,00. Een broek en blazer komen in een vervolgcursus aan bod. Je dient in het bezit te zijn van het pakket, of het bij de opleiders aan te schaffen. 

 

 

 

Patroon op maat laten tekenen

Ook als je alleen een patroon op wilt laten maken kun je in het atelier terecht.Je krijgt het patroon mee in een handige bewaar map.

Workshop/Naailes

Wil je een workshop volgen om een kledingstuk te leren maken ,ben je een beginner of wil je de fijne kneepjes van het vak leren ook dat kan in het atelier!


Ook cadeaubonnen verkrijgbaar!
Ook cadeaubonnen verkrijgbaar!